Appreciate God For What You Are

(1) You think you are not pretty?

Answer-Someone is wishing to be as 

                  pretty as you.
(2) You want more money ?

Answer-People are in poverty.

(3) You are hungry ?

Answer-A child is starving.

(4) You want to go to the mall ?

Answer-Someone is looking for anything 

                 to wear just to stay warm.

(5) You want a boyfriend or girlfriend ?

Answer-Some children don’t have

                  parents.

(6) You don’t want to live any more ?.

Answer-Most people are  striving to live.

(7) You are not brilliant ?.

Answer-Some will be very glad if he or 

                she knows a little of what you no

(8) You are chilly ?.

Answer-People are frozen.

(9) You need a car ?.

Answer-Some are crying day and night, 

                 because they can’t even walk on 

                 their feet.

Do not waste your time on things that you think you don’t have.

There is always someone out there who needs what you have. 

Appreciate God for what you are today, feel free to say “THANK GOD”.

Advertisements

2 thoughts on “Appreciate God For What You Are

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s